Je winkelwagen is momenteel leeg
Productinformatie
Heerlijk in combinatie met lamsvlees en gerechten met rundvlees en kip.
Fermentatie onder warme temperaturen voor een periode van zes dagen. Hierdoor ontstaat een goede balans van de gewenste tannine voor de structuur en worden de fruitaroma's behouden. Er wordt een klein percentage Viognier toegevoegd voor florale aroma's en smaken. De zandbodem van Oxford Landing Estates vereist een zorgvuldig waterbeheer om uitdroging tijdens de zomermaanden te voorkomen. De wijngaarden hebben een irrigatie- en luifelsysteem en deze zijn afzonderlijk in te stellen zodat op iedere locatie een goede balans van licht en schaduw wordt bereikt, waardoor de fruitkwaliteit wordt geoptimaliseerd.
De wijngaard van Oxford Landing ligt aan de oevers van de majestueuze Murray River in Zuid-Australië. Deze is vernoemd naar een plaatsje in de buurt, waar een oude stoomboot genaamd 'The City of Oxford' aan zijn einde kwam. Vroeger lieten herders hier hun schapen grazen, maar vandaag de dag is het de thuisbasis van down-to-earth mensen die met trots de kwaliteitswijnen maken waarvan over de hele wereld wordt genoten!
Vegan