Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Donkere robijnrode wijn. In de neus tonen van framboos, zwarte bessen, kersen en gedroogde kruiden. In de mond complexe tonen van kersen, potloodslijpsel, rijpe pruimen en tabak. Fijne tannine structuur en een lang aanhoudende afdronk.
Heerlijk bij verschillende vleesgerechten zoals gegrilde lamskoteletjes, spareribs of flat iron steak.
Le Bonheur Estate beschikt over circa 163 hectare grond en is gesitueerd langs de hellingen van de Klapmuts heuvel in Stellenbosch. De geschiedenis van het wijnhuis gaat terug naar het einde van de 18e eeuw. Het was toen eigendom van de eerste eigenaar Jacob Isak De Villiers. Aangepland zijn de druivenrassen Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.
De druiven worden met de hand geplukt. Daarna vergisting onder gecontroleerde temperatuur. 18 maanden rijping op Frans eikenhouten vaten van 300 liter (65% nieuw 35% oud).
De wijngaarden liggen in een benijdenswaardige streek met een ongeëvenaarde diversiteit. Historisch gezien was Le Bonheur een rustplaats voor reizigers en handelaren in een weelderige groene omgeving en natuurlijk bronwater. Ter ere van alle reizigers die de Trading Post bezoeken om van de wijnen te genieten maakt de wijnmaker elk jaar van de beste wijnen de kenmerkende blend 'Trading Post'. Een Bordeaux-achtige blend die een klassieke maar fruitige wijn oplevert met een overvloed aan weelderige, rijpe rode en donkere bessen.